RIDELEIR FOR BARN OG UNGDOM
Bli med på en litt mer utfordrende rideleir! Meråkerfjell Ridesenter har hatt rideleir for barn og ungdom i 20 år. Vi har flere hjelpere med oss, slik at vi kan dele litt på oss og alle får ri etter evne og lyst. Vi rir lange turer i fjellet hver dag og det er utfordrende.
Om været tillater det er det bading med hestene. Rideleirene er i tida da avlshoppene får føll og det er alltid spennende. De står på beite i rideavstand fra ridesentret, så det er lett å ta en tur dit. Er været ufyselig kan vi også være i ridehallen.

Dette er en rideleir for barn og ungdom som liker å ri, vi har som sagt lange turer i fjellet der vi har lunsj ute.

Rideleirene starter første mandag i sommerferien og varer til og med torsdag, d.v.s. fire hele ridedager. Første dagen er alle på plass kl. 09.00, pakker ut og gjør seg i stand til den første ridedagen. Det er mulig å komme på søndag for de som har langt å kjøre.

Dag 1:
Vi henter hester og tilpasser disse etter ferdigheter hos hver enkelt. Deretter gjør vi hestene klare for en dagstur i fjellet. Vi er tilbake i god tid før middag klokken 1800.

Dag 2 og 3:
Vi gjør oss klar og rir ut i fjellet på nye og spennende eventyr. Passer det sånn, kan det være at vi rir ned tidligere og bader med hestene i elva. Ridehuset bruker vi også til aktiviteter både med og uten hest. Dagene blir ellers lagt opp etter vær og deltagernes ønske.

Dag 4:
Gymkhana. Dette er aktiviter i ridehallen der vi bl.a rir hinderløype, har sekkeløp og andre konkurranser/leker. Aktivitetene avsluttes i 16-tiden slik at vi kan rydde og pakke. Henting etter avtale med hver enkelt.

RIDELEIR I 2023

Uke 26 – 26.-29.juni
Uke 27 – 3.-6.juli
Uke 28 – 10.-13.juli

I tillegg til sommerens rideleirer, tilbyr vi også høstrideleir uka før skolestart.

Påmelding skjer via telefon og epost, kontaktinformasjon finner du nederst på siden.