FJELLRIDNING

Meråkerfjell ridesenter er inne i sitt 31. år som turoperatør, med fjellturer på islandshest. Sommersesongen byr på to- og tredagersturer i forbindelse med helg. Parallelt med dette har vi halv- og heldagsturer. Disse fortsetter vi med hele sommeren. Fra og med uke 29 har vi vanlig sommerprogram med turer som er fra to til fem dager.

Vi har overnattingsturer sørover mot Stordalen og inn mot Sylene. Der er det overnatting på Turistforrenings hytter på Bjørneggen, Storerikvollen og Schulzhytta. Det er også her supre leirplasser for å overnatte i lavvu. 

To- og tredagersturer går også i samme området, men i en kortere runde. Da kan vi overnatte i en hytte ved dammen på Fjergen, i turistforeningens hytte ved Angeltjønna eller i lavvuleiren ved Hallsjøen. Lengden på dagsetappene justerer vi etter gruppens ferdigheter og vær. På alle turene satser vi på å ha flotte middager med bra variasjon.

Etter at vi tok i bruk «gammelstua» til overnatting er det mange som vil bo der og ri ulike dagsturer fra ridesentret.

For gjester som vil ha en ekstra spenning kan sausanking være tingen. Det foregår i månedsskifte aug. sept. Da blir det ofte lange dager og tøff ridning

Til snøen kommer for fullt har vi fremdeles kortere turer.
Vi har ridning  fra mellomjula og utover  vinteren. Vinterferiesesongen har vi ofte masse folk.  Resten av vinteren er det også tilbud om ridning både helg og ukedager. Hestenes ferietid er i november og desember.